Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

80 денвкупна цена

Продавам домашно вино од сортата  на грозје вранец. Пакувано во шишиња од 2 и 5 литри.

Цената е по литар.

Праќам по карго низ цела Македонија.