10054
10055
10054
10055
500,490ден

Опинци гумени

Гумени опинци од марката Тигар -Србија ,Изработени од високо квалитетна гума,каландиран ѓон и памучна постава.
Ги имаме сите броеви и вршиме достава по карго.
Тел.за контакт 02/2455-773 и 02/3175-061 078/303-894 и 078/303-895