13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
0ден
🎁🎅ПРАЗНИЧНА ПОНУДА ВО АГРОВИН🎅🎁
💰ГОЛЕМА АКЦИЈА СО ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА НАД 30 ПРОИЗВОДИ💰
⌛️Од 15.12.2022 – 15.02.2023 или до потрошување на залихите⌛️
👇НА СЕКОЈА СЛИКА ИМА ЦЕНА СО ПРАЗНИЧЕН ПОПУСТ👇
📣Побрзајте и одберете го производот што Ви е потребен
Повелете во салонот на Агровин во Виница
📞 033/362-234, 075/388-899, 078/416-779