70200_70891
1,350ден

Висока работничка чизма ,со висок квалитет од брендот на ТИГАР-Србија

100% памук

Ѓон каландиран.

Ги имаме сите броеви и големини од 39 до 47

Испраќаме по карго.

02 2455 773

.

.