170денвкупна цена

Nutela leshnik нутела лешник

Се продава нутела лешник од сортата тонда џентиле дела ланѓе. Не кршен лешник во лушпа 170мкд/кг. Чистен лешник само јатки 550мкд/кг. За поголеми количини цена по договор. Тел. за контакт 071608119