Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

viber_image_2023-09-11_21-21-23-229
viber_image_2023-09-11_21-21-59-563-dsfdsfs
viber_image_2023-09-23_23-56-19-381-
20230925103049265_0001-003
20230925103049265_0001-003-1
viber_image_2023-09-11_21-21-23-229
viber_image_2023-09-11_21-21-59-563-dsfdsfs
viber_image_2023-09-23_23-56-19-381-
20230925103049265_0001-003
20230925103049265_0001-003-1
100 ден
БИОТРЕС – БИОХУМУС
НОВО! НОВО! Почитувани пријатели😊 Ви го нудиме надоброто од природата! 🌿
БИОХУМУС – Високо квалитетно природно органско ѓубриво БИОТРЕС добиено со преработка на арско ѓубре од страна на калифорниски црвени црви.
Се користи за цвеќарство, градинарство, шумарство, овоштарство и лозарство, тревници. Исклучително е богато со минерали и хранливи материи. Идеално е за употреба во органското производство на храна без употреба на минерални ѓубрива. 🪴
Секако како дел од нашата понуда останува и бам добро познатиот најквалитетен ХУМУС + ПЕРЛИТ готов за употреба без мешање со земја, за садење и пресадување.
100% од природата – за природата! 🌱
Пакување и цена: Кеси од 3 литри = 100 денари.
*Бесплатна испорака до вашиот дом за нарачки над 300 денари (важи за Скопје и регионот). Испораката се врши во рок од 1-3 дена од нарачката, зависно од реонот, во интервал ~17-20 часот.
**Испорака по карго во другите градови во Македонија (по цени утврдени од каргото).
***Нарачки: испратете порака со ваша адреса, телефон, и количина, или јавете се 072/577-696 Јован.
Ве очекуваме! 😊