Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

viber_image_2023-09-11_21-21-23-229-1
100 ден
БИОХУМУС – Високо квалитетно природно органско ѓубриво БИОТРЕС добиено со преработка на арско ѓубре од страна на калифорниски црвени црви. Се користи за цвеќарство, градинарство, шумарство, овоштарство и лозарство, тревници. Исклучително е богато со минерали и хранливи материи. Идеално е за употреба во органското производство на храна без употреба на минерални ѓубрива. 🪴
Пакување и цена: Кеси од 3 литри = 100 денари / наскоро и 20 литри.