Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

370565374_128915980292663_4959847651611298528_n
379920371_143806458803615_4002362513327191301_n
humus1
viber_image_2023-09-11_21-21-23-229
370565374_128915980292663_4959847651611298528_n
379920371_143806458803615_4002362513327191301_n
humus1
viber_image_2023-09-11_21-21-23-229
160 ден
Почитувани пријатели😊 Ви го нудиме надоброто од природата!
🌿 БИОХУМУС – Високо квалитетно природно органско ѓубриво БИОТРЕС добиено со преработка на арско ѓубре од страна на калифорниски црвени црви. Се користи за цвеќарство, градинарство, шумарство, овоштарство и лозарство, тревници. Исклучително е богато со минерали и хранливи материи. Идеално е за употреба во органското производство на храна без употреба на минерални ѓубрива. 🪴
Пакување и цена: Кеси од 3 литри = 100 денари / наскоро и 20 литри.
🌿🌿ХУМУС + ПЕРЛИТ Најквалитетниот хумус збогатен со органски ѓубрива + ПЕРЛИТ, готов за употреба без мешање со земја, за садење и пресадување. 🪴
Пакување и цена: Кеси од 5 литри = 50 денари/ 10 литри = 90 денари/ 20 литри = 160 денари.
100% од природата – за природата! 🌱
Со нашиот хумус вашите растенија се среќни! 🌹
*Бесплатна испорака до вашиот дом за нарачки над 300 денари (важи за Скопје и регионот). Испораката се врши во рок од 1-3 дена од нарачката, зависно од реонот, во интервал ~17-20 часот.
**Испорака по карго во другите градови во Македонија (по цени утврдени од каргото).
***Нарачки: испратете порака со ваша адреса, телефон, и количина, или јавете се на 072/577-696 Јован.
Ве очекуваме! 😊