Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

sm320_WP04_01
Three-Frame-Tea-Set-Photo-Facebook-Cover
vagi
434040662_423516686702775_4939105738361814459_n
434052578_423516766702767_3456582413994323570_n
434145671_423516640036113_3610440859789699422_n
434208158_423516820036095_5997065310439179736_n
sm320_WP04_01
Three-Frame-Tea-Set-Photo-Facebook-Cover
vagi
434040662_423516686702775_4939105738361814459_n
434052578_423516766702767_3456582413994323570_n
434145671_423516640036113_3610440859789699422_n
434208158_423516820036095_5997065310439179736_n
денвкупна цена
Ваги за пазари, маркети, магацини
Дигиталните ваги од фирмата DIGI TERAOKA SEIKO се идеални за пазари, маркети, големо-продажни магацини и други бизниси кои имаат потреба од прецизно мерење. Со највисок квалитет и точност, овие ваги се лесни за користење, со различни опции и прилагодување според потребите на корисникот.
Јавете се на 078 226 167 или 070 484 797