Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

тајмер-1-1
тајмер-3
тајмер-2
тајмер-4
тајмер-5
тајмер-6
тајмер-1-1
тајмер-3
тајмер-2
тајмер-4
тајмер-5
тајмер-6
2,000 ден

Дигитален тајмер за на чешма ITV0101

2.000 ден

Дигитален тајмер
• 1″ или 3/4″ влезен навој и 3/4″  излез
• Рачно наводнување до 10 минути
• 3 планови за наводнување дневно
• Работен притисок на вода од 0,5bar до 8bar
• Интервали на наводнување од секој 1 ден до секои 7 дена или кој било ден од понеделник до недела
• Стапка на проток: 5L/Min до 35l/Min
• Времетраење на наводнување од 1мин до 3ч59мин
• IP X 4 водоотпорен
• Се напојува со 2xAA батерии (не се вклучени)
Контакт за нарачка 071 391 691