Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

blackwine-internal
100 денвкупна цена

Продавам домашно вино од сортата  на грозје вранец. Пакувано во шишиња од 2 и 5 литри.

Продавам домашно вино вранец од реколта 2022 околу 100 литри пакувано во 5 литарски боци по цена од 500 мкд за боца. и од реколта 2023  околу 200 литри во исто пакување и цена.

Праќам по карго низ цела Македонија.