Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Популарни огласи
69EBB315-8938-495A-ACCA-62DFD5AA558D
56FC63D8-66C3-4F92-AEB3-57E677116565
319691060_820131672509917_9018693107785419068_n
322234623_2121705978203220_208018134867140672_n
320765444_518366113689413_3033916714011238038_n
323128875_1221644441772418_8637834721316250907_n
323354427_753128426154734_3391290457112407791_n
326275901_1493360327817431_6978667383492796842_n
328254707_2753428174794706_1403371264318317697_n
328167488_2095002797363140_1855259750176642762_n
69EBB315-8938-495A-ACCA-62DFD5AA558D
56FC63D8-66C3-4F92-AEB3-57E677116565
319691060_820131672509917_9018693107785419068_n
322234623_2121705978203220_208018134867140672_n
320765444_518366113689413_3033916714011238038_n
323128875_1221644441772418_8637834721316250907_n
323354427_753128426154734_3391290457112407791_n
326275901_1493360327817431_6978667383492796842_n
328254707_2753428174794706_1403371264318317697_n
328167488_2095002797363140_1855259750176642762_n
650 ден
Домашно димено месо на дрва
Здраво на сите!
Продавам месни производи од домашно потекло, во кои има само морска јодирана сол и се без никакви адитиви и додатоци.
Месото е подготвено во фурна на дрва, каде има допир само со топлина и филтриран чад.
Цени:
Копан 250 денари кг
Свински колбаси со сецкано месо 450 денари кг
Свинско шпиц ребро 500 денари кг
Свински пафлак 550 денари кг
Чаен колбас 600 денари кг
Хамбуршка сланина 600 денари кг
Свински врат 650 денари кг
Свински бут 650 денари кг
Свинско каре 650 денари кг
Може да нарачате во порака или на телефонскиот број 072526925
Праќаме по карго низ цела Македонија
Локација: с.Пепелиште, Неготино
Домашно димено месо на дрва