Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Популарни огласи
-цена
-цена
2-цена
-цена
-цена
-цена
-цена
-цена
-цена
2-цена
-цена
-цена
-цена
-цена
650 ден
ДИМЕНО МЕСО НА ДРВА 😍
⭐️ Чест и задоволство ни е да Ви ги претставиме нашите производи, кои активно ги нудиме ширум земјата повеќе од 10 години.
🌱 Сите знаеме дека најдобрата храна е она која е подготвена природно на дрва и без никакви хемикалии – нашиот принцип на работа е токму таков.
🪵 Фурната е специјално изградена за димење на месо, која има механизација да го пропушта само димот до месото – без никаков допир со оган или пламен.
🥩 Процесот на подготовка на месото е без никакви хемикалии – користиме само природна сол.
🕐 Димењето на месо е подолг процес кој може да трае и до неколку дена, во зависност од видот на месото – но нема никаков мирис на оган или чад.
📥 За нарачка потребно е минимум една недела порано да се јавете да нарачате, бидејќи е потребно неколку дена да се изработи.
☎️ Можете да нарачате на телефонскиот број:
072/526-925 или во порака.
🏷 Цената на секој производ е истакнат на секоја слика заедно и со производот.
🚗 Праќаме и по карго низ цела Македонија.
💌 За сите прашања може да се обратете во порака или на телефонскиот број: 072/526-925.
📍 Локација: Неготино