Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

5,000 ден

Издавам дел од куќа, 4 простории со веце, купатило и двор во населба Маџари.

Цена 5000 денари месечно Задолжително две кирии однапред. 070266197