Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_20240506_151225_130
IMG_20240506_151224_556
IMG_20240506_151224_627
IMG_20240506_151224_759
IMG_20240506_151224_662
IMG_20240502_161642_201
IMG_20240502_161642_290
IMG_20240502_161642_333
IMG_20240502_161642_366
IMG_20240502_161642_663
IMG_20240506_151225_130
IMG_20240506_151224_556
IMG_20240506_151224_627
IMG_20240506_151224_759
IMG_20240506_151224_662
IMG_20240502_161642_201
IMG_20240502_161642_290
IMG_20240502_161642_333
IMG_20240502_161642_366
IMG_20240502_161642_663
4,300 ден

Изработка на скара на жар со механизам на ротација
– двострана решетка со механизам на ротација
– подесување на неколку нивоа на подлогата за жар
– можност за подесување на висината на ногалките
– изработка на скара по ваши димензии
Цена:
– 50cm x 30cm – 4300 денари
– 60cm x 40cm – 4800 денари
– 80cm x 50cm – 6000 денари
Праќаме по карго