Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Нов оглас
20,000 ден

Имот во Судиќ

СЕ ПРОДАВА имот во село Судиќ (ШТИП)Куќа, хангар, штала, и гражи во изградба или магацин за храна. Местото и имотот е погоден за чување на крупен и ситен добиток 150 метри до асфалт, се граничи со река исто така и големо дворно место. За повеке информации на тел. 078 304 943