Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Screenshot_20230202-125815_Maps

Имот во с.Росоман

Продавам дворно место со две стари куќи.шупи и др.објекти од 2000м2 и нива во продолжеток на дворот од 5000м2

Инфо на 075 55 96 55