Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

20230604_161502-1

Казан за ракија

Се продава казан за ракија 160 литри, рачно изработен од крушевски мајстори. Казанот е активно користен 10 години за домашни потреби. Вклучени се и цевки а може да се вклучи и буре по потреба. Локација:  Прилеп. 078 235 978