Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ден

Купувам лубеници, праски и нектарини за извоз

Барам средни и големи производители н лубеници, праски, нектарини и круши, со свои капацитети, калибрација и стандардизирани пакување.

+389 76-870-142