Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ден

Купувам пластичен резервоар за техничка вода со метална рамка на палета, 1000л, во кој не се чувани токсични хемикалии, со вклучен транспорт во/до Скопје

075422159