Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ден

Купувам прскалка морава 100с

Прскалката може да биде и во не исправна состојба бидејќи ми треба најповеќе за делови за иста таква што поседувам.Може и посебни делови посебно делови за пумпање на водата.

076804977

079214194