Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG-0d5c95b2b142303f50f39983ab46a773-V
40 денвкупна цена

Минерално ѓубриво

Се продава минерално ѓубриво богато со лалциум и магнезиум со 5,5 пх вредност. Ѓубривото се увезува од ,ртањ планина Србија. Инфо 070662267.