Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_20230124_103238
250 денper sqft

Нива во Сојаклари

Се продава нива 4300м2 на влезот во Сoјаклари од страната на Отовица.
Информации на 078-719-779