Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ОРГАНСКИ ПЧЕЛНИ ПРОИЗВОДИ

Продавам органски пчелни производи:

Мед ливадски 600 мкд тегла.

Мед костенов од беласица 1000 мкд тегла

цветен прав/полен 200 мкд 100 гр сушен или свеж замрзнат

прополис капки 150 мкд 10 мл

070320612