Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

13 ден

Продажба на домашни јајца и препелици

Кој пробал домашно јајце си знае што е добро и вкусно 🥚🐣🐥🐤.

Не е проблемот дали е пуштена кокошката,туку како е хранета и дали е просторијата е затоплена

Доставата до дома е бесплатна,нарачки на телефон,вибер или во порака 070 333 211 Боби Скопје