Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

300 ден

РАКИЈА

ПРОДАВАМ:

ДОМАШНА ЛОЗОВА РАКИЈА (ДВЕ ДЕСТИЛАЦИИ-ПРЕПЕЧЕНИЦА) 40% АЛК/ВОЛ. ЦЕНА 300 ДЕНАРИ ЛИТАР.

ДОМАШНО УЗО (МАСТИКА) 40% АЛК/ВОЛ. ЦЕНА 350 ДЕНАРИ ЛИТАР.

КВАЛИТЕТОТ ГО ДОКАЖУВААТ ДОБИЕНИТЕ  ЗЛАТНИ ДИПЛОМИ

НАРАЧКИ НА ТЕЛ. 075 370 185 МИТО