Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_20240320_112952
IMG_20240320_112529
IMG_20240320_112856
IMG_20240320_112825
IMG_20240320_112928
IMG_20240320_112357_edit_14675789811379
IMG_20240320_112617_edit_14863003616412
IMG_20240320_112952
IMG_20240320_112529
IMG_20240320_112856
IMG_20240320_112825
IMG_20240320_112928
IMG_20240320_112357_edit_14675789811379
IMG_20240320_112617_edit_14863003616412
ден

Се ПОДАРУВААТ мали кученца

Подарувам 7 мали кученца од две легла. Мајките им се Загарици или микс од оваа раса, а татковците се непознати. Ќе бидат средно големи до големи по раст. Прочистени се од глисти и имаат примено прва доза од вакцина која ги штити од повеќе болести.

Едно бело машко (личи на Златен ретривер). Две сивкастокафеави машки (личат на Малиноа). Едно сивкастокафеаво бушаво машко (личи на Шарпланинче). Бело женско (личи на Златен ретривер). Црно женско. Портокалово женско (личи на Загар).