Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

денвкупна цена

Се продаваат елементи од монтажна Финска барака – тип ПУТАЛО – 64м2 (ѕидови, прозори, врати, лимен кров), како и монтажна гаража/шупа – 15м2.

 

Во бараката сеуште се живее и е во одлична состојба.

Демонтажата е од Ваша страна.

Локација – Тафталиџе 2.

Достапни од 01.05.2024

 

Цена – 3.000 ЕУР

 

Конатакт 078/48-35-34