Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

inbound8042837024049283501
inbound6866047146302273051
inbound8042837024049283501
inbound6866047146302273051

 

Се продаваат инкубатори

Тел 072 600 844
Се продаваат нови инкубатори фулл автоматски инкубаторите имаат полуавтоматско надополнување на вода(односно има надворешна дозерка во која се става вода без да има потреба за отварање на инкубаторите).
Цени за сите инкјбатори:
100 – 250€
150 – 280€
200 – 320€
250 – 360€