Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

inbound1855837475945644130
150 денper day

Се продаваат ореви по цена од 150 ден.Оревот се наоѓа во чиста еколошка средина.Јатките се едри и вкусни.

078 208 822