Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Bocno-Krilo-1
Bocno-Krilo-2
Bocno-Krilo-1
Bocno-Krilo-2

Се продава бочно крило за наводнување

Се продаваат комплет две бочни крила со мотор, прскачи, цевки до 300 метри должина.

+38970353880