Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

18 ден

Се продава грозје ракацители,смедеревка,жилавка

Се продава грозје
Мешано ,ракацители,смедеревка,жилавка.
Излегува прекрасно вино,а и одлична ракија.
Береме во сабота,
22 шеќерни единици.
Свети николе овче поле ,
071304880