Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

нова-дојра-1

Се продава куќа во Нов Дојран на самот пат спроти паркот,на главниот пат.Вкупна површина 250 квадрати со чист имотен лист. 075267736