Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

280717032_800660017965804_8991457877808663462_n
280533228_674387316998167_7280371405549683911_n
280649781_3308416149407711_2262968099985601171_n
280717032_800660017965804_8991457877808663462_n
280533228_674387316998167_7280371405549683911_n
280649781_3308416149407711_2262968099985601171_n
ден

СЕ ПРОДАВА МЕТАЛНА БАРАКА/ТРАФИКА ЗА РАЗНИ ДЕЈНОСТИ

Се продава метална барака, 2,60 * 2,60 м.

Може да се користи за различни дејности, за викендица, за продажба.Треба само да се исфарба од надвор.

вибер кон. 00385 91 2090963