Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

niva-2
300 ден

Се продава нива

Се продава нива на патот Богданци Гевгелија од десна страна ,вкупна површина 3 декара .

075267736