Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_20240426_133728_344
IMG_20240426_133728_476
IMG_20240426_133728_344
IMG_20240426_133728_476
4,300 ден

Се продава скара на жар со механизам на ротирање и можност за подесување
димензии ( 35x50x45cm)
Изработуваме и по ваши димензии
Праќаме по карго

078966524