Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

60,000 ден

Се продава цистерна 3,5 тони само за вода

Се продава цистерна за вода од 3,5 тони, со камионска осовина, и гуми број 9, со приклучок за трактор. Монтажна

075655502