Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

inbound6111403047863207416
140 ден

Сок од калинка

Матичен сок од Валандовска калинка со препознатлив умерено благ вкус (не е од Турската сорта на калинка) – 100% без никакви додатоци (вода, шекер или сл), цеден на преса од инокс.

Сокот е замрзнат во 0.5 л нови неупотребувани шишиња. Цена по шише = 140 МКД.

Без талог, бистар, прецадуван.

Во замрзната состојба трае неограничено. После одмрзнувањето треба да се чува во обичен фрижидер и вака трае околу 10 дена.

Испорака насекаде во Македонија преку карго

072/209-174 Славица