Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

95b483c5-2a8d-4fc4-8e92-d0abd4fde36f
435bd7df-9db3-4817-8236-eca52849261b
b9c1a870-da02-4356-bdce-f292d61f89eb
95b483c5-2a8d-4fc4-8e92-d0abd4fde36f
435bd7df-9db3-4817-8236-eca52849261b
b9c1a870-da02-4356-bdce-f292d61f89eb
31,900 денвкупна цена
СОЛАРНА ВАКУМСКА ПУМПА
Соларна надворешна ( вакумска ) пумпа
Моќност – 550W
Влез / Излез – 1″ / 32mm
Работен напон – 48 V
Висина на кревање на водата – 50м
Максимален проток на вода – 3m3/ч / 50литри/мин
Работи на 2 соларни панели со моќност од 400-450W
Цена – 31.900мкд
+38971608119