Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

1b04cd39-7a07-4aed-8339-4753f6ede8c5
4d62f709-91f3-4368-877e-8b98bf626705
1b04cd39-7a07-4aed-8339-4753f6ede8c5
4d62f709-91f3-4368-877e-8b98bf626705
32,900 денвкупна цена
СОЛАРНА ПОТОПНА ПУМПА ЗА ВОДА
СЕ ПРОДАВА НОВА СОЛАРНА ПОТОПНА ПУМПА ( РАКЕТА ) ЗА ВОДА
ПУМПАТА РАБОТИ НА 1 СОЛАРЕН ПАНЕЛ СО МОЌНОСТ ОД 400-450W
НЕ Е ПОТРЕБЕН ИНВЕРТЕР – РАБОТИ НА DC – НАПОН (ВКЛУЧЕН КОНТРОЛЕР КОЈ ШТО ГО ЗАМЕНУВА ИНВЕРТЕРОТ)
СО ПУМПАТА СЛЕДУВА ТАЈМЕР ⏳ КОЈ ШТО МОЖЕ ДА ЗАМЕНУВА ПЛОВАК И МОЖЕ ПУМПАТА ДА СЕ ВКЛУЧУВА И ИСКЛУЧУВА САМА, БЕЗ ЧОВЕЧКО ПРИСУСТВО!!
ИДЕАЛНА ЗА УПОТРЕБА ВО 🌳ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО☘️ И 🐑СТОЧАРСТВОТО🐄
СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПУМПАТА:
Дијаметар на пумпата – 2″ ( Ф50 )
Висина на кревање на водата – 35m
Максимален проток на вода – 1,7m3
Моќност – 300W
Работен напон – 24V
Излез за црево – Ф40 / 5/4″/ 1″ 1/4
Гаранција – 2 години
ЦЕНА – 32,900 МКД
+389 71 608 119