Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_20240124_011957
Screenshot_2024-01-24-01-25-11-011
Screenshot_2024-01-24-01-25-19-079
IMG_20240124_011957
Screenshot_2024-01-24-01-25-11-011
Screenshot_2024-01-24-01-25-19-079

со цел да на луѓето на нашиот пазар им обезбеди здрава алтернатива на стари сорти на семиња по пристапни цени.

078/383-297