Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

ТРАКТОР-LOVOL-754-696×522-1
754-cab-schneeschild-web-1
FB_IMG_754
lovol-m754-со-утоварач
tracteurl-compact-lovol-2-754-kabina
ТРАКТОР-LOVOL-754-696×522-1
754-cab-schneeschild-web-1
FB_IMG_754
lovol-m754-со-утоварач
tracteurl-compact-lovol-2-754-kabina

ТРАКТОР LOVOL 754  SO KABINA I RADIJALNI GUMI

Единствено во НАЈК ПРОМ ДООЕЛ!

Тракторот LOVOL 754 е дизајниран за најефикасна и најсовремена обработка на Вашите земјоделски површни.

Тракторот LOVOL 754 поседува ефикасен 4-цилиндричен дизел мотор со PERKINS технологија со директно вбризгување за стабилна работа на моторот, ниска потрошувачка, обезбедува максимална сигурност и прoфесионална обработка на сите работни површини.

Тракторот LOVOL 754 трета генерација поседува најнов  модел на кабина, херметички затворена со парно и клима, рамен под, шибер.

Тракторот LOVOL 754 е со 3 години гаранција и целосна подршка во и вон гарантен рок во Нашиот високо опремен овластен сервис за сите застапувани брендови.

Спецификација за Трактор LOVOL 754:

  • Mоќност на мотор 75кс
  • Погон на сите 4 тркала / 4WD
  • Хидрауличен волан
  • Синхронизиран менувач 12/12
  • Гуми радијални / опција гуми нормал
  • Тегови напред и назад
  • Компресор, 2 влечни куки, топлинг
  • Кабина херметички затворена со клима и парно, рамен под, радио со USB, брисачи

За подетални информации, тимот на НАЈК ПРОМ ДООЕЛ Ви стои на располагање!

075/468-450; 072/261-251; e-mail: najkprom@live.com; www.najkprom.com.mk

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која успешно работи безмалку 20 години на Нашиот пазар и професионално се занимаваме со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделзка механизација, градежна механизација, мотоцикли, четирицикли и другo. 

Генерални и директни увозници сме на повеќе познати и реномирани брендови како LOVOL, POLARIS, ODES, LINHAI, OKAY Economic, AGROKUN и други.

Поседуваме високо опремени и квалификувани сервиси во Струмица и Битола со кој вршиме овластено сервисирање на сите брендови во и вон гарантен рок, редовни сервиси, целосна подршка на терен со голем возен парк и квалификуван кадар да одговори на сите потреби во најкраток можен рок. 

Главна цел на целиот тим во НАЈК ПРОМ е давање на квалитетни производи и услуги кои одговараат на сите нормативни барања со што секогаш се грижиме за долготрајна и квалитетна соработка со Нашите ценети клиенти.