Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

B44C657A-3247-48D7-AF93-C6A6D770D212
IMG_3686
B44C657A-3247-48D7-AF93-C6A6D770D212
IMG_3686
600 ден

ХАМБУРШКА СЛАНИНА

✅ Најздрава варијанта за јадење е кога е подготвено на дрва, без масло и без адитиви – односно издимено на дрва.

✅ Токму нашето месо е:
🪵 100% димено на дрва
🥩 100% чисто месо без конзерванси
🇲🇰 100% Македонски производи

📥 За нарачка потребно е минимум една недела порано да се јавете да нарачате, бидејќи е потребно неколку дена да се изработи.

☎️ Можете да нарачате на телефонскиот број:
072/526-925 или во порака.

🏷 Цена: 600 денари/кг

🚗 Праќаме и по карго низ цела Македонија.

💌 За сите прашања може да се обратете во порака или на телефонскиот број: 072/526-925.