Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

humus1-1
humus2
humus3
humus4
humus5
humus1-1
humus2
humus3
humus4
humus5
160 денвкупна цена
ХУМУС – Најквалитетниот хумус збогатен со органски ѓубрива + ПЕРЛИТ.
Готово за употреба без мешање со земја, за садење и пресадување. 🪴
100% од природата – за природата! 🌱
Со нашиот хумус вашите растенија се среќни! 🌹
Пакување и цена: Кеси од 5 литри = 50 денари/ 10 литри = 90 денари/ 20 литри = 160 денари.
*Испорака до вашиот дом за нарачки над 300 денари (важи за Скопје и регионот). Испораката се врши во рок од 1-3 дена од нарачката, зависно од реонот, во интервал ~18-20 часот.
**Испорака по карго во другите градови во Македонија (по цени утврдени од каргото).
***Нарачки: испратете порака со ваша адреса, телефон, и количина, или јавете се 072/577-696 Јован.