Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

Шума

Продавам
Шума (КОРИИ) со 1,5ха
Во атарот на селата
Горно и Долно Барбарево
Општина Пробиштип.
Со готов ЕЛАБОРАТ за сечење!
Повелете 👍076 704 303