Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1694510479390
30 денвкупна цена

Јаболка

Се продаваат Јаболка од сортите:

Златен делишес

Црвен делишес

Ајдаред

Муцо

Кожара

Моментално на располагајне самo прва класа 75мм+ во ограничени количини. Само на големо

локација Царев Двор, Ресен

За повеќе инфо на тел или вибер 076 965 844