Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704896321347

BATERISKA GRBNA PRSKALKA / OKAY

Електрични грбни прскалки од добро познатиот и реномиран бренд OKAY ❗❗❗

Цена: 2200 денари
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ❗
👇Спецификации за прскалката:
✅ 16 литри капацитет на резервоар
✅ Јачина на батерија 12v 8A
✅ Времетраење на батерија 9 часа
✅ Со опција за рачно пумпање
✅ 3 вида на бренери
✅ Продолжеток за рачка (бренер)
✅ 4 пати по ефикасна од обичните прскалки
НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞  075 256 468 , 072 261 251 , 075 468 397 , 034 523 513
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞  075 212 764 , 075 212 768