Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

FB_IMG_1704896192392
FB_IMG_1704896194869
FB_IMG_1704896199937
FB_IMG_1704896197688
FB_IMG_1704896213581
FB_IMG_1704896210780
FB_IMG_1704896202301
FB_IMG_1704896206468
FB_IMG_1704896192392
FB_IMG_1704896194869
FB_IMG_1704896199937
FB_IMG_1704896197688
FB_IMG_1704896213581
FB_IMG_1704896210780
FB_IMG_1704896202301
FB_IMG_1704896206468

BENZINSKI PERAC POD VISOK PRITISOK / OKAY / VAP

Професионален бензински перач под висок притисок од добро познатиот бренд OKAY ❗

👇 Спецификации за бензински перач OKAY:
✅ Бензин мотор со моќност од 7кс
✅ Проток на вода 8.7 литри во минута
✅ Максимален притисок 193 бара
✅ 8 метарско црево за висок притисок до 214 бара
✅ 5 дизни со различен агол на прскање
✅ Пиштол со брза спојка
✅ Вграден резервоар за детергент
✅ Tркала и рачка за лесна преносливост
✅ Капацитет на резервоар за гориво 3.6 литри
✅ Тежина 30кг
12 месеци гаранција❗
Бесплатна достава до вашиот дом ❗
Mожност за плаќање до 36 месечни рати ❗
👉 Услов е апликантот да биде вработен, пензионер или
      земјоделец (да има приход преку банка)
👇Потребни документи за аплицирање:
ℹ️ Лична карта
ℹ️ Одобрување за 30 минути
НИСКИ ЦЕНИ , ВИСОК КВАЛИТЕТ ❗❗❗
НАЈК ПРОМ с. Дабиле – Струмица
📞 072 261 251 , 075 268 468, 075 468 397
НАЈК ПРОМ с. Горно Оризари – Битола

📞 075 212 768 , 075 212 764