Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

IMG_3035
250 ден

BOROV Sirup

Беровски боров сируп, направен од свежи цветови од бел бор. Боровиот сируп е ефикасен лек за лекување на белодробни заболувања, делува силно, противоспалително и ја смирува продуктивната кашлица, а помага и за искашлување и исфрлање на шлајмови. Се користи кај болни од хроничен бронхит, а е ефикасен и за зајакнување на имунитетот

078310027