Петел.мк

logo transparent микјо

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

МОЈ ПРОФИЛ

ПРЕБАРАЈ ОГЛАСИ

ДОДАДИ ОГЛАС

357038089_1539116566854563_3964967666889856071_n
60 ден

Brasno od ekoloski proizvedena psenica

Срцето на мелницата се два моќни природни камења. Благодарение на ладното мелење на цели зрна, брашното не се загрева. На овој начин се задржуваат сите витамини, минерали и нутритивни вредности. Мирисот и вкусот на ова брашно е многу поизразен од оној на брашното добиено со конвенционално мелење. Informacii i naracni na tel. 075457101